Nyitólap

Rólam Konzultáció, asztroterápia, AsztroFókusz-terápia

Harmóniában egymással –

 nem csak pároknak

Erőszakmentes kommunikáció Tréningek Bemutatók Előadások Írások Kapcsolat

 Linkek

 

 

Kapcsolataink minőségének javítása

 

Habár ez az oldal nem csak pároknak szól, mégis álljon az elején egy idézet Tom Robbinstól: "Arra pazaroljuk az időnket, hogy a tökéletes szerelmet keressük, ahelyett, hogy megalkotnánk azt."

 

És igen, nagyon sok múlik azon, hogy mi mit teszünk meg egy kapcsolatért.

 

Ha gondod, problémád, konfliktusod van egy adott személlyel, és mindkettőtökben megvan a késztetés a változtatásra, akkor kétszer akkora eséllyel és várhatóan fele annyi idő alatt oldódik meg a kérdés.

 

Először egyszerre fogadlak Benneteket, hogy együtt körüljárjuk a problémát. Már egy ilyen találkozón is sok minden kirajzolódik, és néha nincs is szükség többre.

 

Ha mégis, akkor ezután külön-külön ülök le Veletek, hogy mindketten megkaphassátok az ítéletmentes, empatikus figyelmet. Ezt ismét egy közös találkozó követi, ahol segítek Nektek meghallani egymás szükségleteit. Amikor érintve vagyunk egy kérdésben, akkor gyakran annyira el vagyunk foglalva a saját fájdalmunkkal, hogy képtelenek vagyunk igazán meghallani egymást. Ebben tud segíteni egy pártatlan fél. És innen a megoldási stratégiákat már nem is olyan nehéz megtalálni.

 

Ha a konfliktus nem egy konkrét ügy kapcsán alakult ki, hanem visszatérő mintázat, akkor - a fentieken túl - érdemes megnézni (mindkettőtök jelenlétében), hogy asztrológiailag és pszichológiailag hogyan kapcsolódnak egymáshoz az energiáitok, mi lehet az az apró megnyilvánulás, ami láncreakciószerűen behívja a történetbe a különböző személyiségrészeket, hogy aztán a végén a megoldás egyik fél számára se legyen kellemes. Így lehetőségetek van megérteni egymás mélyebb mozgatórugóit. Ez növeli egymás iránti toleranciátokat, és esélyt ad a változtatásra is.

 

Dönthetünk egy közös AsztroFókusz-terápia mellett is, ehhez az szükséges, hogy legyen (legalább egy) közös cél, amiért mindketten szívesen tesztek, dolgoztok. Magáról az AsztroFókusz-terápiáról itt olvashatsz bővebbet.

 

És még egyszer mondom: nem csak pároknak! Voltak már nálam barátnők, kollégák, testvérek is.

 

Ha a másik érintett fél nem tud, vagy nem akar eljönni, akkor is dolgozhatunk a kérdésen. Ez esetben is meghallgatlak, valamint el tudom mondani, hogy tippem szerint mi lakozhat a másik emberben, milyen indítékok húzódnak meg a mélyben (bár születési ábrájáról konkrét információkat etikai okok miatt nem adok ki). Továbbá gyakorlati ötletekkel látlak el, hogy legközelebb másképp tudd kezelni a konfliktust.

 

Érdeklődés, jelentkezés: info-kukac-kocsisdora.hu

 

Vissza az oldal tetejére