Nyitólap

Rólam Konzultáció, asztroterápia, AsztroFókusz-terápia

Harmóniában egymással –

nem csak pároknak

Erőszakmentes kommunikáció Tréningek Bemutatók Előadások Írások Kapcsolat

 Linkek

 

 

 

Terveim szerint a korábbi előadások egy részét ki fogom adni írásos formában is. Az első el is készült, címe: Nem vagyok elég jó

 

Erről a működésmódról szól, és arról, hogy milyen kiutak lehetnek.

Ennek ára 1000 Ft.

Ha szeretnéd megkapni, kérlek küldj egy e-mailt.

Ez esetben megírom róla a számlát, és amint beérkezett a pénz, küldöm a file-t (pdf).

 

_________________________________________________________________________

 

 

Az aktuális előadások most, 3 év után, szünetelnek egy időre.

 

Addig is, itt olvashatsz néhány visszajelzést korábbi programokról.

 

Ha lenne ötleted, hogy miről és milyen formában hallanál szívesen, kérlek, oszd meg velem e-mailben. Köszönöm.

 

_________________________________________________________________________

 

 

Résztvevők mondták a programokról:

 

"Azért szeretek Dóra előadásaira járni, mert mind segítő szakemberként, mind magánemberként sokat tudtam tanulni Dóra tapasztalataiból. Az asztrológiai érdeklődésem miatt pedig külön tetszik, hogy a hónapok témája követi az adott hónap zodiákus jegyét, mivel az adott jegy témája ilyenkor felerősödik. Számomra nagyon szimpatikus az az igényesség, amivel Dóra egy témához nyúl, ahogyan komplexen, több szempontból megvizsgál, körbejár egy-egy kérdést. Mégsem veszik el az ember a pszichológiai szakzsargonban, hanem világosan megfogalmazott, gyakorlati szempontból is alkalmazható technikákat sajátíthat el. Emellett olyan szempontokból is megismerhetünk egy témát, amelyek új megvilágításba helyezhetik eddigi tapasztalatainkat. Minden előadás, amin jelen voltam, nagyon különleges volt számomra, mert volt benne egy-egy olyan üzenet, gondolatébresztő mondat, gyakorlati praktika, amit magammal tudtam vinni, és hozzá tudott segíteni a személyes fejlődésemhez."

 

<Helga>

 

 

"Mit adott a tréning? Szavakat, gondolatokat, érzéseket melyek segítségével egy másfajta szűrőn keresztül láthattam eseményeket, személyeket és MAGAMAT.

Ez a más nézőpont, képes volt arra, hogy sitty-sutty - megoldja azt, ami eddig megoldhatatlannak tűnt."

 

<Andrea>

 

 

"A különböző (általában a negatív) érzésekkel túlfűtött beszélgetéseim, vitáim sokszor kudarccal, rossz érzéssel végződtek, végződnek.

Megbántom a másikat – emiatt elönt a bűntudat, megbántottnak érzem magam – amit próbálok elhessegetni, és különböző technikák segítségével elérni, hogy jobban érezzem magam.

Az erőszakmentes kommunikáció segítségével – most még csak utólag – meg tudom nézni ezeket a beszélgetéseimet, gyakran „egymás fejéhez vagdosunk mindenfélét” stílusba hajló vitáimat: mit éreztem/gondoltam én valójában – és ebből vajon mi jutott el a másikhoz? Beszélgető/vitapartnerem fejében milyen gondolatok, érzések cikáztak, és ezekből mi lett, mire hozzám eljutott az „üzenet”?

A tréningeken a Dórival folytatott „modell-beszélgetések” segítségével nem csak saját kesze-kusza érzéseimet tudom bogozgatni, hanem kicsit abba is beleláthatok, hogy beszélgető/vitapartnereim vajon mit gondolnak, mit éreznek. Nagyon sokszor az derül ki, hogy nem is vagyunk olyan messze egymástól, csak a mondanivalónkat kéne másképp formába önteni, és máris harmonikusabb lenne a kapcsolatunk. Dóri beleérző-képessége, látásmódja nagyon sokat segít, hogy nyíltabb, és erőszak-mentesebb legyen a kommunikációm."

 

<Orsi>

 

 

„Számomra az erőszakmentes kommunikáció két hetenkénti eseménye egy olyan élményt ad, ahol a nagy rohanásban úgy pihenhetek meg, hogy közben keményen dolgozom saját magamon, és mindehhez remek visszajelzéseket kapok a többiektől. Remek embereket ismerhettem meg, akik „tiszta” tükröket mutattak nekem.

 

Én azért kerestem fel a Dórit, mert egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy a környezetem nem ért meg. „Miért nem érted, amit mondok?” - tettem fel rengetegszer a kérdést. Sokáig őket okoltam ezért. Aztán az emk-s estéken magam is kezdtem látni, hogy bizony az én készülékembe is hiba csúszott. Sokat dolgoztunk ezen Dóri és a többi társam segítségével, és ennek köszönhetően egyre több sikerélmény ért a mindennapokban.

 

A helyszín pedig a nyugalom szigete, egy kis teával, és ropival, ahol jól esik őszintének lenni.

 

Ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontosak a kapcsolatai, és szeretné azokat a kommunikáció segítségével is építgetni.”

 

<Xénia>

 

 

"Nagyon szeretek Dórához járni emk-ra. Úgy érzem megtalálja a módját, hogy mederben tartsa a tréning menetét, hiteles, és az elsőre kezelhetetlennek tűnő helyzeteknél is sikerül rávilágíttatnia a mögöttes érzelmekre, a probléma gyökereire. Nagyon támogatónak érzem a jelenlétét, ugyanakkor nem kímél meg a szenvedéstől, hogy magam jöjjek rá a félresikerült helyzetekre, vagy felismerjem alkalmasint erőszakos vagy túlalkalmazkodó kommunikációm következményeit. :)"

 

<Andi>

 

 

 

 

 

 

Vissza az oldal tetejére